En vecka,

tre evenemang

10 miljoner möjligheter.

I April 2019 anordnar vi för första gången Sweden Innovation Week! Hack for Sweden , DigiGov och Sweden Demo Day samarbetar för att skapa en hel vecka med innovation. Kom och var med oss och starta det svenska ekosystemet för innovation!

DigiGov 2-3 April

Loppnivåforumet för ett smartare Sverige. Under två dagar kommer de främsta beslutsfattarna inom den offentliga sektorn, näringslivet och akademin att göra en strategisk diskussion om var den svenska offentliga sektorn är på väg och vad som behöver vara gjort.

Ska du gå på Hack for Sweden eller Sweden Demo Day? Få mer ut av Sweden Innovation Week och gå med i DigiGov för det fantastiska rabattpriset på endast 5500 kr med rabattkoden SIW19! Detta specialerbjudanden gäller mellan 12 mars och 26 mars

Läs mer här

Sweden Demo Day 4 April

Inga talare - inga distraheringar. Om du vill ha traditionella konferensinnehåll, lyssna på TED. Töm ditt schema för Sweden Demo Day! Kom och träffa mer än 600 utställande entreprenörer och lära känna dem och deras idéer bättre. Sweden Demo Day är den största och mest spektakulära unkonferensen för nybörjare, investerare och företag i de digitala världarna. Sedan starten 2010 är det båda drivna och ägda av Om du deltar i Hack for Sweden, som hackare eller partner, kan du hämta en gratis biljett till Sweden Demo Day
Läs mer här

Hack for Sweden 4-6 April

Hack for Sweden - Sveriges nya plattform för innovativ innovation, där den offentliga och privata sektorn samlas, så skapa det samhälle vi drömmer om imorgon. En hackathon där vi inte låter de stora idéerna stanna kvar efter det, vi gör de smarta lösningarna för ett hållbart samhälle till liv! Kom hacka med oss och vara med och skapa det Sverige vi drömmer om - Sverige 4.0. Om du kommer till Sweden Demo Day får du fri entré till Hack for Swedens utställningsområde.
Läs mer här