En vecka,

tre events

10 miljoner möjligheter.

I april 2019 kommer vi för första gången arrangera Sweden Innovation Week! Hack for Sweden , DigiGov och Sweden Demo Day har gått ihop för att skapa en hel vecka fylld av innovation. Följ med oss och kickstarta det svenska ekosystemet för innovation!

DigiGov 2-3 april

Toppledarforum för ett smartare Sverige. Under två dagar kommer toppledare inom den offentliga sektorn, näringslivet och akademin genomföra en strategisk diskussion om var Sveriges offentliga sektor är på väg och vad som behöver göras.

Ska du delta på Hack for Sweden eller Sweden Demo Day? Få ut mer utav Sweden Innovation Week och delta på DigiGov till det förmånliga priset av enbart 5500SEK med rabattkoden SIW19! Erbjudandet gäller fr.o.m. 12 mars t.o.m. 26 mars.

Läs mer här

Sweden Demo Day 4 april

Inga talare – ingen distraktion. Om du vill ha traditionella konferensinnehåll, lyssna på TED. Töm ditt schema för Sweden Demo Day! Kom och träffa mer än 600 startupentreprenörer och lär känna dem och deras idéer. Förutsättningarna är lika för alla eftersom alla presterar sig själva med inget annat än vår signatur ”Brown paper pitch”. Sweden Demo Day är den största och mest spektakulära knytkonferensen för nybörjare, investerare och företag inom de digitala världarna. Sedan starten 2010 är eventet drivet och ägt av deltagarna. Om du kommer delta under Hack for Sweden som hackare eller partner har du möjligheten att hämta en gratisbiljett till Sweden Demo Day.
Läs mer här

Hack for Sweden 4 - 6 april

Hack for Sweden – Sveriges nya plattform för medborgardriven innovation där den offentliga och privata sektorn samarbetar för att skapa morgondagens drömsamhälle. Ett Hackaton där vi inte låter bra idéer stå kvar på post-its. Vi får smarta lösningar för ett hållbart samhälle att komma till liv! Kom och hacka med oss och var med och forma ett Sverige vi drömmer om – Sverige 4.0. Om du kommer delta på Sweden Demo Day har du fri entré till Hack for Swedens utställningsområde.
Läs mer här