Bli
 
en
 
partner
 

Våra partners är vår grund och är det som gör oss till en samlad styrka för möjlighet till förändring. Som en partner till Hack for Sweden har ni två alternativ:

  • Collaborating Partner
  • Event Partner

Som Collaborating Partner deltar ni i vår årliga hackaton som en organisation som tillhandahåller öppna data. Ni är närvarande i vår utställning med ett utställningsområde uteslutande för din organisation under hela evenemanget. Under Hack for Sweden 2019 får ni fri tillgång för upp till 5 personer från din organisation för att delta i partnerspåret med intressanta huvudtalare, workshops och föreläsningar om ämnen som rör öppen data och digitalisering. Ni har också tillgång till vår gemenskap och kan delta gratis i alla aktiviteter året runt, dvs. möten och workshops etc. som äger rum under hela året. Ni får även tillgång till vår Slack-kanal för våra partners. Denna nivå är 35.000SEK per år men för alla nya partners är resten av 2019 gratis.

Som Event Partner deltar ni i vår årliga hackaton och kan vara närvarande i vårt utställningsområde under evenemanget. Er organisation stödjer Hack for Sweden hackaton och rörelsen för att skapa ett bra samhälle med verktyget för öppna data men ni levererar inte öppna data till Hack for Sweden. Denna nivå är gratis.

Sugen på att bli partner med oss? Kontakta oss via formuläret nedanför

Epost
Företag/Orginisation
Varför vill ni bli partner med Hack for Sweden?
Har ni öppna data att bidra med?

Collaborating
 
Partners
 

Event
 
Partners