Vanliga
 
frågor
 

Vem kan ansöka?

Vi handlar om mångfald, eftersom vi tror att mångfald ger större kreativitet och bättre lösningar - det betyder att vi välkomnar alla att söka på vår hackathon! Den viktigaste faktorn är att du är lika passionerad som oss om att göra vårt samhälle till en bättre plats och om att skapa hållbara lösningar för det svenska vi drömmer om imorgon. Annars kan din bakgrund vara nästan vad som helst. Du behöver inte vara programmerare eller ha teknisk kompetens att tillämpa, kanske kan du bidra med ett annat perspektiv? Vi kommer att överväga kompetens i någon av de sex utmaningskategorierna en fördel. Alla programmerare och andra tekniker är naturligtvis också mycket välkomna i år - din kompetens är i hög efterfrågan också i år, även om vi behöver bredda vårt samhälle av hackare!

Plats

Hackathonet kommer att äga rum på Stockholmsmässan, Mässvägen 1, Älvsjö. Närmaste tågstation är Älvsjö station, ca 10 minuters resa från centrala Stockholm.

Mat och Dryck

Frukost, lunch och middag kommer att ges till alla hackare. Det kommer också att finnas lättare mellanmål mellan måltiderna.

Sömn

Hackers kommer att erbjudas en plats i vårt sovande område vid hackathon platsen. Det kommer att finnas yogamattor tillgängliga för dig. Medtag egen sovsäck.

Hotel

Om du vill bo i ett hotell istället har vi ett begränsat antal hotellrum tillgängligt på Scandic Talk. Använd bokningskoden "46912977" när du bokar för en rabatt.

Om du vill bo på hotell har vi ett begränsat antal rabatterade hotellrum på Scandic Talk i samma byggnad. Boka via telefon eller e-post (rabatt gäller ej på deras hemsida), bokningskoden är ”46912977 – Hack for Sweden”.

E-post för bokning: meeting.talk@scandichotels.com Bokningstelefon: 08 517 268 10

Bokningskod: ”46912977 – Hack for Sweden”

Resebidrag

Vi kommer inte kunna ge resebidrag i år.

Lag

Har du ett eget lag? Bra, låt oss veta när du fyller i ansökan här . Behöver du fler lagkamrater? Låt oss veta när du söker en plats i hackatonen så kommer vi göra vad vi kan för att hjälpa dig!

Har du fler frågor? Skicka ett mail till vår Community Manager oscar@hackforsweden.se