Vanliga
 
frågor
 
(partners)
 

Se hit! Mer information för våra partners finns tillgänglig i Slack-kanalen.
Är du partner men inte fått en inbjudan till Slack-kanalen? Kontakta carolina@hackforsweden.se
Är din organisation ännu inte en partner, men vill bli en? Kontakta Projektledare Ann Molin ann@hackforsweden.se

Ansök med ett lag från din organisation

Bra att du vill bidra till att göra vårt samhälle till en bättre plats! Du registrerar dig med ditt team här. Du behöver inte ha ett komplett team, det är bara att informera oss i din ansökan om vilken kompetens du letar efter så kommer vi att matcha dig med andra deltagare.

Utställningsområde

Vill du gå med i en monter i vårt gemensamma utställningsområde för våra 88 partners, delta i några seriösa nätverk samtidigt som du når ut till hackare och partners? Kul! Skicka ett mail till vår Partner Manager carolina@hackforsweden.se så ger hon dig all information du behöver.

Partner Track

Har du ett fantastiskt ämne / keynote speaker / workshopidé som du vill ska vara en del av vårt partnerspår fredagen den 5 april? Något som du tycker att fler människor utanför din organisation borde höra om? Önskar du att delta själv eller har du kanske en väldigt smart och innovativ kollega som du tycker skulle vara en bra huvudtalare eller workshopledare? Meddela oss genom att kontakta vår Partner Manager Carolina carolina@hackforsweden.se

Mentorer

Har du en person som är framträdande inom något område av expertis som kan fungera som en mentor till hackarna? Vi söker kompetens inom programmering, cybersäkerhet, entreprenörskap och i de sex utmaningskategorierna, för att nämna några. Har du en egen idé om ett kompetensområde som du tycker behövs? Låt oss veta genom att kontakta carolina@hackforsweden.se

Hotel

Om du vill bo på hotell har vi ett begränsat antal rabatterade hotellrum på Scandic Talk i samma byggnad. Boka via telefon eller e-post (rabatt gäller ej på deras hemsida), bokningskoden är ”46912977 – Hack for Sweden”.

E-post för bokning: meeting.talk@scandichotels.com Bokningstelefon: 08 517 268 10

Bokningskod: ”46912977 – Hack for Sweden